top of page

Marktonderzoek en strategie bij Loogisch


Ben jij een gedreven student die nieuwsgierig is naar de wereld van arbeidsvoorwaarden? Dan is deze opdracht echt iets voor jou!


In een tijd waarin de arbeidsmarkt voortdurend verandert, is het essentieel voor Loogisch om te begrijpen hoe de arbeidsvoorwaarden zich verhouden tot de markstandaarden. Door slim te kunnen reageren op deze veranderingen, kan Loogisch namelijk betere mensen aantrekken en behouden die goed zijn in wat ze doen.


Wie wij zijn? Wij zijn altijd weer nieuwsgierig naar wat techniek kan betekenen voor wonen, werken en de zorg. Technische oplossingen moeten de wereld makkelijker maken. Bij Loogisch vinden we dat logisch. Daarom laten wij techniek voor je werken. Altijd en overal. Voor communicatie, IT, beveiliging, domotica en zorgtechnologie. Daar waar techniek telt. Wij zetten techniek aan het werk. Doe je mee?


Jouw uitdaging

Aan jou de uitdaging om een uitgebreid marktonderzoek te doen om de actuele marktconforme arbeidsvoorwaarden in kaart te brengen binnen de branche van Loogisch. Hierbij identificeer je niet alleen trends en variabelen in salarisniveaus, maar analyseer je ook de secundaire arbeidsvoorwaarden die in de branche gangbaar zijn. Op basis van jouw bevindingen formuleer je heldere aanbevelingen voor eventuele aanpassingen in de strategie.


Zin om de uitdaging aan te gaan en samen met Loogisch de koers te bepalen in het aantrekken en behouden van talent?

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loogisch? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page