top of page

Optimaliseer het offerteproces


Ben jij een ambitieuze student met interesse voor interieurinrichting en procesoptimalisatie? Dan heeft Studio Damhuis dé kans voor jou!

Wie wij zijn? Sinds 2006 is Studio Damhuis in Fleringen bezig met het adviseren, ontwerpen en realiseren van gave interieurinrichtingen voor woningen in het midden tot hogere segment, zowel in Nederland als daarbuiten.


Jouw uitdaging

Tijdens deze stage krijg je de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in zowel het operationele als het strategische aspect van ons offerteproces. Je zult niet alleen deel uitmaken van het team dat verantwoordelijk is voor het opstellen van offertes, maar ook de kans krijgen om dieper in het proces te duiken en te onderzoeken hoe het geoptimaliseerd kan worden. Je zult inefficiënties identificeren, knelpunten in kaart brengen en kritisch kijken naar de verschillende stappen in het proces, waardoor je waardevolle inzichten kunt verzamelen die kunnen leiden tot verbeteringen en optimalisaties.


Wil jij deel uitmaken van de dynamische en inspirerende omgeving van Studio Damhuis?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Studio Damhuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page