top of page

Stage back-end developer bij Robuust

Bijgewerkt op: 22 apr.

Ben jij een gepassioneerde codekunstenaar met voorliefde voor back-end development? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou bij Robuust!

Wie wij zijn? Bij Robuust maken ze digitale producten die wérken. Samen met hun digitale opdrachtgevers bedenken en bouwen ze hoogwaardige digitale ervaringen op maat. Ze bestaan uit een compact en ervaren team van zeven digitale ontwerpers en ontwikkelaars met passie voor hun vak en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én op zoek naar de beste oplossing.


Tijdens jouw stage als back-end developer bij Robuust werk je aan verschillende projecten voor verschillende opdrachtgevers. Je zult betrokken zijn bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites en -shops met Craft CMS, het creëren van maatwerk webapplicaties op Laravel en het doorontwikkelen van Clubee, een product van Robuust. Deze taken voer je uit binnen een stimulerend team van zeven collega's waarin je veel kan leren en groeien door je verantwoordelijkheden te pakken.


Jouw uitdaging

Tijdens je stage bij Robuust zul je te maken krijgen met strikte code-standaarden en -reviews. Dit kan in het begin een uitdaging zijn, maar het zal uiteindelijk bijdragen aan je groei als programmeur. Je leert werken met de technische stack en werkwijze van Robuust, waaronder frameworks als GraphQL en Vue.js, net zoals het gebruik van GitHub en Heroku.


Heb jij zin om deel uit te maken van het Robuust team en te werken in de unieke en inspirerende omgeving van Het Klooster in Albergen? Laat het ons weten!

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Robuust? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

58 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


bottom of page