top of page

Versterk de zichtbaarheid van innovatieve zorgtechnologie bij Loogisch

Ben jij een gedreven student met een passie voor marketing en een interesse in innovatieve oplossingen in de zorgsector? Dan is deze opdracht echt iets voor jou!


Loogisch, een vooruitstrevende organisatie, heeft de afdeling Zorgtechnologie opgericht met als doel innovatieve oplossingen te bieden binnen de zorgsector. Omdat deze afdeling relatief nieuw is, zijn ze op zoek naar een student die onderzoek kan doen naar methoden om de zichtbaarheid en bekendheid van de afdeling te vergroten.


Wie wij zijn? Wij zijn altijd weer nieuwsgierig naar wat techniek kan betekenen voor wonen, werken en de zorg. Technische oplossingen moeten de wereld makkelijker maken. Bij Loogisch vinden we dat logisch. Daarom laten wij techniek voor je werken. Altijd en overal. Voor communicatie, IT, beveiliging, domotica en zorgtechnologie. Daar waar techniek telt. Wij zetten techniek aan het werk. Doe je mee?


Jouw uitdaging

De markt voor zorgtechnologie groeit snel en speelt een belangrijke rol bij het transformeren van de gezondheidszorg. Jouw taak omvat het analyseren van de huidige marktsituatie, het identificeren van potentiële opdrachtgevers en het onderzoeken van hoe de zichtbaarheid en naamsbekendheid van de afdeling vergroot kan worden. Het doel is om een strategisch adviesrapport op te stellen met concrete aanbevelingen om de afdeling Zorgtechnologie nog sterker in de markt te positioneren.


Ben jij klaar voor deze uitdagende opdracht waarbij je marktonderzoek combineert met strategisch advies?

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loogisch? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

55 weergaven0 opmerkingen

תגובות


bottom of page